BRUGSVEJLEDNING
Det er nemt at sælge din bil eller din motorcykel med Pneus-Online!

På Pneus-Onlines annoncehjemmeside, skal du blot oprette og udsende en annonce om din bil eller motorcykel. Oprettelse og udsendelse af din annonce kan gøres i fire enkle trin.
Fremgangsmåden er meget nem og særdeles brugervenlig.

Følg blot brugsvejledningen nedenfor og start din annoncekampagne nu!
Trin 1: Indtast information om dit køretøj
Klik på banneret "Tilføj dine annoncer" på forsiden af Pneus-Onlines annoncehjemmeside. Det vil føre dig til en side, som kræver oplysninger om dit køretøj.

Første trin i oprettelsen af din annonce, er at du skal vælge køretøjstypen - enten bil/varebil eller motorcykel - som du ønsker at udsende en annonce for.

Derefter fortsættes med at indtaste detaljerede oplysninger vedrørende dit køretøj.
Biloplysninger:
Hvis du vil oprette en annonce for en bil/varebil, så skal du udfylde nedenstående oplysninger om din bil ved at vælge mellem følgende forslag:

- Bilkategori
- Bilmærke
- Model
- Version
- År
- Gear
- Døre
- Brandstof
- Farve
- Km
- Pris

Glem ikke at afkrydse "Første ejer", hvis du er den første ejer af bilen.
Motorcykeloplysninger:
Hvis du vil oprette en annonce om en motorcykel, så udfyldes nedenstående oplysninger vedrørende din motorcykel ved at vælge mellem følgende muligheder:

- Motorcykelkategori
- Motorcykelmærke
- Farve
- År
- Km
- Pris

Glem ikke at afkrydse "Første ejer", hvis du er den første ejer af motorcyklen.
Ekstratilbehør og kommentarer:
I kolonnen "Ekstratilbehør" skrives dit køretøjs særlige funktioner.
I kolonnen "Kommentarer" kan du angive dine kommentarer om køretøjet (særlige detaljer, ridser, general status af køretøjet, osv...)
Indlæsning af billeder:
Du kan indlæse op til fire billeder af dit køretøj. Denne funktion er valgfri, og alligevel meget effektiv og fremme af salget. Når du har indlæst billeder af dit køretøj (bil/motorcykel) taget fra forskellige vinkler, får køberen et tydeligt indtryk af det, og vil vise mere interesse i at købe det. Da billeder siger mere end ord, vil billederne i sidste ende udvide grundlaget for salg.
Hvordan? Du kan vælge billederne fra din computer ved at klikke på knappen "Gennemse". Nå først du har valgt billedet, klikkes på "OK" for at fortsætte til næste trin.
Trin 2: Opret din konto
I det næste trin, vil du blive bedt om at oprette en konto på Pneus-Onlines annoncehjemmeside. Hvis du allerede har en konto, så indtast blot dit eksisterende brugernavn og adgangskode for at logge dig ind på hjemmesiden. Hvis du logger ind på din konto vil det hjælpe dig med at følge alle de annoncer, du udsender på hjemmesiden.
For nye brugere:
Hvis du er en ny bruger, skal du indtaste nedenstående oplysninger, og når du har gjort det, får du vist din kommende annonce.

- E-mail-adresse
- Adgangskode og bekræft adgangskode
- Titel
- Fornavn og efternavn
- Adresse og telefonnummer
- Postnummer, by og Land

Der er funktioner for at vise sælgeroplysninger. Sammen med visningen af navn/efternavn og adresse, kan du enten vise din e-mail-adresse alene, eller dit telefonnummer alene, eller begge dele. Efter at have oprettet en konto vil du blive ført til sektionen for visning af din annonce.
Eksisterende bruger:
Hvis du allerede er bruger, bliver du automatisk ført til visningssektionen, når du har klikket på knappen "OK" efter indtastning af din e-mail-adresse og adgangskode for at logge dig ind på din konto.
Trin 3: Visning af din annonce
I visningssektionen bliver annoncen vist som den vil fremstå på hjemmesiden. Med køretøjets navn og prisen vist på første linje, fulgt af antal besøgende, datoen og tidspunktet, hvor annoncen blev oprettet. Derefter vil alle tilhørende oplysninger, såsom kategori, version, år, kilometer og køretøjets funktioner blive opført på en liste sammen med ekstratilbehør og kommentarer. Hvis du har indlæst billeder af køretøjet, vil de blive vist til højre på siden.
Trin 4: Endelig bekræftelse
Efter at du har modtaget beskeden "Din annonce er blevet bekræftet" i det sidste trin, vil din annonce være online så alle i verden kan se den.

PNEUS-ONLINE har intet ansvar vedrørende indholdet, og konsekvenserne af annoncerne på denne hjemmeside.
Vesteuropa :
Østeuropa :
Amerika :
Asien :
Afrika :
Oceanien :
Brugt bil, brugt motorcykel, brugt 4x4, brugt scooter, bilkøb, bilsalg, køb af bil, salg af bil, motorcykelsalg, salg af motorcykel, bilannoncer, motorcykelannoncer
Alfa Roméo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen